Vattkoppor och dyngiga ungar

I förrgår kväll upptäckte jag några myggbett på stora E. Fast det var inte myggbett, det var vattkoppor! Så nu har jag väl vattkoppsinvasion här i några veckor för det är ju två till som jag räknar med ska få det.

Stora E har börjat lyfta minste A. Dom är så gulliga.

Dagar som idag så får man vara lite dyngig, så idag är mina ungar lite allmänt smutsiga av sand, jord, gräs(?) efter att ha sprungit ut och in en del. Ikväll ska jag utmana ödet och bada dom! K gillar inte att bada… eller, han gillar det så länge tvålen och schampot är långt ur synfältet. Stackarn.

Jo, A har börjat krypa! 7 månader har flygit förbi och nu kryper han… min bebis. Han är snart ingen bebis längre. Jag som skulle njuta ordentligt av hans bebistid, men svisch så var den nästan utom räckhåll.

Idag har jag hunnit putsa ett fönster – det var väldigt välbehövt! Så tack minste A att du sov medans mamma fick putsa ett fönster, det gör vi om i morgon igen tycker jag så kanske jag blir klart med fönstren någon gång!

Tänkte gå ut och plantera lite blomster i korgarna på bron men kom på att jag inte hade kvar nån jord, så jag hamnade här i stället…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.