Kokos rockar fett!

 Jaja, osminkad och jävlig men det bjuder jag på!

Har haft kokosfett i håret som inpackning idag och det är BRA! Har just tvättat ur det så det får väl bli en uppdatering med bild om nån dag…

Recept på egen hårinpackning:

100 gram kokosfett: smält en stund i micron, rör om/mosa så det blir en tjock men lätthanterlig massa. Det fina med kokosfett är att om du har värmt det för länge så allt har smät så häller du det flytande i en kall skål och rör tills det tar ihop för det stelnar ihop rätt fort..

Dra det genom torrt hår (en fördel är om du gör det ett tag innan du ska duscha för det ska sitta i ett par timmar), dra gärna över lite plast så hålls värmen kvar, annars stelnar fettet och du ser… ja, aningen rolig ut i håret. Tänk ett paket kokosfett, stelt och vitt.. 

Jag låter det sitta i typ två, tre timmar, sen tvättar jag ur det snabbt. Fortfarande lär det sitta kvar rätt mycket fett men nu behöver man inte gå runt och se ut som hejkomochhjälp mig på skallen. Det ser bara allmänt ganska nytvättat ut, eller lite fett ut.. så kan man ha egentligen hur länge man vill, så hinner håret dra åt sig. Sov i det om du så vill. Jag sover inte med det utan tvättar ur före jag ska isäng men det är ju som sagt valfritt…

Mer fett och fukt till håret! Ger betydligt fräschare och friskare hår! För att inte tala om bättre lockar för dom som har sådant hår!

 

Idag blev jag färdig med en beställning, till en liten Agnes:

Blev riktigt bra med smurftyget som dregglis, och döskallarna… jag dööör! Älskar det tyget. E har beställt en topp i det, undrar när den blir klar.. och K vill ha en tröja eller t-shirt med smurfarna. Ska skynda mig och klippa ut innan jag har sytt upp allt smurftyg till beställningar, har inte så himla mycket kvar nämligen.

 

Nu har vi nedräkning! På fredag hämtar vi NorrlandGulds Himla! 

Annars idag… A har varit lite grinig, tror det kommer gå över när han börjar gå… tycker mig minnas att dom stora hade en grinig period just innan dom började gå… undrar bara hur lång perioden är/var? Man glömmer så fort!

Rörde ihop två kladdkakor idag efter middagen, så barnen fick smaka varsin bit ikväll. (Det gick inte motstå deras stora, bedjande ögon Jag lovar, ibland är dom som riktiga änglar!) Fick menshelvetet igår så jag är sjukt sugen på choklad! Försöker att inte äta för mycket bara, men lite kan man väl få unna sig? 

Jag har aldrig köpt något bättre till mig själv än menskoppen! Jissus vad jag älskar den! Inget kladd, ingen lukt, inga bindor och skavande tamponger. As easy as that! I love it! Men mensvärken slipper man ju inte… but still, I love it!

Nej, nu ska jag försöka koja.. hoppas få sova några timmar inatt. Det brukar vara så förbenat svårt att sova när gubben jobbar dock. 

 

2 kommentarer

  1. Rebecka Höglund

    Svar till Monia Nilsson (2012-08-09 00:46)
    Yes, MENSKOPPEN, det absolut bästa man kan ha! Kostar 300 spänn i inköp, håller typ tio år…. man behöver aldrig köpa bindor eller tamponger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.