Pirrigt värre!

 Ikväll har jag kvällen före julafton! För i morgon hämtar vi hem en liten voffs! Bara 8 veckor är hon och en riktig liten sötnöt! (Men iof, dom flesta valpar är ju söta)

Vi var idag på Dollar och köpte ett halsband och koppel, tuggben och en matskål, sådär i all hast. Jag var helt övertygad om att det fanns kvar massor efter Diva, men icke. Antingen har någon av oss packat bort det välsigt bra eller så har någon av oss slängt det. Jag tycker mig minnas att några grejer är kastade för "vi skulle vänta några år till nästa". Men vafan, valptiden är kort. Fast allt är ju relativt, det finns säkert massor med folk som tycker att vi är helt galna.

I alla fall, 100 spänn gick det på. Halsband, koppel, matskål och tuggben. Helt överkomligt för första grejerna. Det blir bättre grejer sen, när hon växer till sig mer. Eller när jag hittar grejerna efter Diva. I alla fall läderkopplena skulle ju vart bra att ha, vet att vi hade två, tre stycken. Ett tunt, perfekt valpkoppel och ett riktigt kraftigt (varför vi köpte så kraftigt till henne har jag ingen aning om, hon var ju varken särskilt stor eller kapabel att övermanna oss med styrka så hon kunde ju inte direkt slita sönder det tunna kopplet), tror det kommer från svärmor och svärfar. Dom hade det nog till Mila? Oj, vilka funderingar såhär på kvällskvisten…

Försökte hitta nån bra bild på Mila & Diva men dom ligger nog alla i gamla datorn :/ Men jaja…

Jo, jag har tydligen en intressent på en kaninhona men jag tror inte jag är så suen att sälja till henne. Jag tycker inte det är seriöst att ha en fertil kaninhane med en liten unghona sammanboende och ha tänkt ha det så hela året… lär bli mååånga ungar! Kan faktiskt mycket produceras 100 kaniner på ett år…. hemska tanke!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.