Välkommen valp!

 Igår, fredag, hämtade vi hem NorrlandGulds Himla från Härnösand!

Svärmor och svärfar kom och hämtade dom två stora barnen och jag, mannen och lille A åkte iväg mot Härnösand… resan dit gick jättebra, stannade i Ö-vik och käkade. Snabbt gick det! A var nöjd att komma ut ur bilen en stund, han fick titta på fiskar i ett akvarium som fanns på matstället.

Kunde tyvärr inte stanna så länge hos uppfödaren då vi ju hade en bit att åka hem också, men lite hann vi ju prata i alla fall.

Hemresan gick också bra, över förväntan faktiskt. A sov typ halva vägen hem, men var mindre nöjd resterande halva. Han hann göra nr 2 hela två gånger så vi fick stanna och byta på honom. Då fick vi vuxna och bebisvalp sträcka lite på benen, skönt1

Vid 20.30 var vi tillbaka i Lycksele. For förbi Ica och köpte hem rostbiff och potatissallad.

Väl hemma så gömde sig Himla under bilen, ville först inte komma fram men till slut så kom hon. Inne tyckte hon det var lite läskigt först men det gick över fort. 

A somnade sent, vid 22.30 (men konstigt vore det annars, så tråkigt som han måste ha haft idag!) 

Himla sov i buren i hallen fram till för typ en halvtimme sen, då gnälldes det hejvilt! Hon skulle ut och göra nr 2… sen in och undersöka lite och i skrivandets stund undersöker hon vardagsrummet och är inte alls trött! Hon sov ju nästan hela resan hem och sedan flera timmar på soffan.

Hon har hunnit med att bita sönder en plasthäst som E hade bäddat under mattan. Fast helt trasig är det inte, bara lite skamfilad än så länge. Typ en hov som saknas. Men vad gör väl en hov när det finns tre kvar?

Jaja, nu ska jag invänta A:s matosovklocka, sen får Himla vara så god att sova i sin bur igen för då tänker jag gå isäng och sova mera. 

2 kommentarer

  1. krille

    alltså varför skaffar ni en hund? ni skaffar djur o avlivar de efter ett par månader?
    vad får era barn för tankar över djur då??

  2. Rebecka Höglund

    Svar till krille (2012-08-11 17:41)
    Jag vet inte vilka djur du syftar på? Har heller ingen aning om vem du är så du som kommer med en sådan kommentar kan ju gärna kontakta mig. Fast det kanske du inte törs?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.