BLÄ dag…

 Minns ni tävlingen om dregglisen? Den har inte kommit fram. Dumma, dumma posten… Jag brukar ju skicka med postens skicka lätt, men det kändes som överflödigt att betala 39 spänn i porto för en dregglis. Jaja, har i alla fall reklamerat på posten (fast jag lär nog aldrig få veta vad som har hänt). Tråkigt för mig, tråkigare för vinnaren. En ny kommer!

 

Hur som, så har min minsta haft feber och varit grinig och extra mammig nu ett par dagar. Jag gissar på att fler tänder är på gång, kombinerat med förkylning. Dom stora är snoriga men sådär pigga som barn ska vara så dom klättrar snart på väggarna här hemma av tristess! 

Tänkte ta med dom på badhuset till veckan nån kväll, om vi blir friska/re allihopa. Vi får väl se om tiden och orken räcker till.

Annars, jag har kommit igång som säljare för Me & I! Superskoj, verkligen! Kläderna är ju bara för underbara, jag vill ha allihop! Men, dom har ju kläder så det räcker och blir över mina ungar.

Har sytt i sinne till minsten, var helt övertygad om att jag slängt alla pojkkläder. Men, vad hittar jag i förrådet? Jo, en låda proppfull med kläder i hans storlek! Så nu har han minsann!

 

Nej, nu vankas det lunch…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.