Garnjävulen har mig!

 Har börjat virka mormorsrutor, som små småningom ska bli en stor, stor pläd. Så är planen i alla fall.

Men, jag har slut garn! Nu har jag hittat… men inte tryckt på "beställ" än. Fan att allt ska kosta pengar då man inga har! Nästan i varje fall.

Fruktansvärt dålig bild tagen med mobiltelefon, men detta blev gjort idag! Testade ett helt nytt tröjmönster. Blev helt okej, grabben älskar den! Jag är inte helt nöjd dock, ska modifiera lite i halsringningen och längden. Sedan ska han få fler efter det mönstret!

 

Var på Dollar idag och tro på fan om jag inte hittade födelsedagspresenter till stora E! En vagga med Hello Kitty och en matstol till dockorna – också Hello Kitty. Skulle ha velat köpa dockspjälsängen också i samma tema men, inga pengar inget köp. Man måste begränsa sig i alla fall lite, eller? Jag hoppas att hon kommer bli glad. Nu känner jag mig rätt klar faktiskt. Har fixat julklapparna (bara A kvar men han är ju så liten så han lär klara sig med nåt litet), och nu E:s födelsedagspresenter. A:s födelsedagspresent är också fixad, tack och lov, nu kan födelsedagar och julafton anfalla oss 🙂 Jag är redo! Ska bara julbaka först… men i år blir det inte alls mycket, lussebullar, pepparkakor och någon sort till sen får den banne mig räcka. Eller?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.