Projekt vad?

 Har haft garnabstinens i helgen! Trodde garnbeställningen skulle hinna komma till i fredags men icke, hoppas den kommer i morgon! Hittade dock två nystan ullgarn, bortglömda och stoppade längst ner i en av tyggömmorna. Lyckan var total! Så, ullgarnet i grönt kombinerat med lite restgarn får bli… vad? Ett kuddfodral kanske?

Urkass mobilbild (som vanligt) men ändå. Det blå ska bli ett hjärta, just nu är det bra ett halvt… mera kommer!

Burbygget i garaget fortskrider. Nu har svartvita systern Graaf och Ulf fått nya boningar över vintern.

Det blir tre fack nere och två uppe. Just nu sitter det kompostgaller som dörrar, ska även förbli men det ska snyggas till lite. Övre facken ska få träspaltar dom med så inte spånet faller ut så fort det rör sig nära dörrarna, då gör det inget om dom nedre dörrarna sticker upp så som dom gör heller. Finurligt vad man kan trolla med en garderob! Själva stommen är alltså bottendelen, dörren blev bakre väggen i övre delen och hyllorna fick dela av facken. Som tak agerar en spånskiva som blivit över efter väggprojektet i köket. Man tager vad man haver liksom. Men, såklart, det trodde väl ingen. Och såklart är det väl alltid någon som ska ha synpunkter hit eller dit och kunde ha gjort det bättre. Jag är i alla fall helnöjd! 

Avslutar med en bild på en jäskorg som jag blev sugen på. Nackdelen var ju då att jag behöver minst 4 stycken till surdegsbrödet jag brukar baka. Vem lägger ut 600 spänn på jäskorgar liksom? Jag lär nog klara mig utan, dessutom bakar jag typ aldrig bröd numera.

 

Trevliga att titta på i alla fall!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.