Födelsedag och tragedi

 I lördags fyllde jag 27 år. och lördagen före det fyllde min minsta 1 år. Ett helt år! Ursch vad tiden går…

Ettårstårtan!

En av presenterna..

Normalt gillar jag inte presenter som låter, men lilleman fick en traktor (bilden) och en bondgård som har ljud. Oj, vad ungarna leker med dom! Ljudet är inte sådr läskigt högt, utan det är helt okej ljudnivå.

 

Jag fick också grejer! Presentkort hos frisören, så morrn ska det bokas tid! Och så ska det beställas en stansmaskin! ÄNTLIGEN ska jag börja sy namnmössor och tröjor med fina applikationer! Och kanske börja scrappa.. som om jag inte har nog göra, tänker väl många. Lite annat smått och gott fick jag också. Hade hemmaspa på kvällen bland annat. Och lillebror kom förbi, helt otippat! En fin ljuslykta (heter det så?) med ljus och blommor fick jag. Roligast var nog att han kom förbi dock, men ljusgrejen var fin. Den har vart tänd till middagen idag.

 

Sen… tragedi. Jag lider med familjen i Malå, vem har missat vad som hänt där? Fy tusan vlken sorg, det går liksom inte tänka sig in i det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.