Lovikkastrumpor!

 Första paret lovikka strumpor är klara, bara att fästa trådarna kvar.. Har börjat lite smått med nästa par, också i lovikka. Ett alldeles underbart turkosmelerat lovikka garn som jag hittade på Coop i Umeå för en helt okej peng.

Önskar att dom ville ta in lovikka på coop här i Lycksele också, men dom har ändå ett helt okej garnsortiment här tycker jag. Och faktiskt, så kan man ju beställa på NÄTET om det är något man saknar. Hör många som tycker att jag handlar alldeles för mycket på nätet men jag gillar det. Jag är inte en sån som springer runt och provar kläder för att "det är kul". Visst gillar jag att gå runt och titta men helt ärligt, stå i en liten provhytt och prova plagg efter plagg, nån står utanför och väntar på sin tur – det gör mig bara stressad och svettig och kan liksom inte koncentrera mig.

Anyway, har suttit och tittt igenom gamla kort på datorn och det slår mig att jag har inte ett enda kort på datorn som föreställer Algot. Inte ETT ENDA! Måste ta tag i det och tömma minneskortet helt och hållet känner jag..Skärpning Rebecka! 

För snart två år sedan… Edla på cykeln och Knut hjälper till 🙂

 

 

sommaren 2011 på djurparken. Knut "åker häst" som han sa. Nu längtar jag till sommaren!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.