Nu känner jag livet i mig!

 Dagar som denna, så känner jag verkligen att jag kan bara njuta av livet!

 

Idag var en riktigt bra dag, förutom att Edla åkte in i en pojke med skranan… det blev en rejäl ihopåkning, en ren olycka som gick på typ två sekunder. Pojken slog sig rejält, jag hoppas att det gick bra för honom, att det inte blev mer än blåmärken. Ursch vilket avslut för killen 🙁

Edla blev förskräckt också, hon hade inte sett att han stod i backen och när hon såg honom hade hon försökt svänga, men hur lätt är det med skranan liksom? 

Ja, vi avslutar dagen med äppelbåtar och barntv. I morgon ska jag och storbarnen gå på bio hade jag tänkt. Basilika har jag hunnit sätta ikväll, dom fröna som jag satte tidigare har börjat komma upp. Solrosorna har vuxit rätt ordentligt, Annat som börjar komma är stockrosor, sömntuta och petunia (scarlet). Såg idag att det börjat skymta grönt i en av chilisorterna och persiljan börjar också skymta grönt. Blir perfekt att sätta ut när det börjar bli dax att plantera. Ska dock sätta mer frön, tog in en påbörjad säck med blomjord utifrån som nu står inne på toalettgolvet och tinar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.