CROODARNA

 Idag var jag på bio med storbarnen, deras första bio!

Innan så åkte vi förbi affären, för att köpa det obligatoriska biogodiset. Ska det va så ska det va liksom. Varsin dricka med skruvkork ville dom ha, det var det viktigaste. Knut ville ha gräddkola och Edla valde först sura nappar men sedan pim-pim. Jag köpte en chokladbit och då ändrade dom sig båda två och tog varsin kexchoklad i stället. En STOR kexchoklad var. 

Väl på bion så stod dom snällt i kön och höll sin dricka och kexchoklad, med såna där spirande ögon som bara barn kan ha. Såklart såg Edla popcornen som många andra barn fick köpa så jajjemen, det blidde popcorn också. Det slank ner ett eller annat popcorn i mamman också kan jag säga.

Filmen var bra, mycket humor. Kan absolut rekommendera den, tjejen i filmen är absolut inte den där söta lilla prinsessan utan tuff, stark och en kommentar i filmen är att en annan karaktär säger åt henne att hon är tung, och hon blir jätteglad.Gillar att det bryts mot dom normala flickgrejerna; alltså att flickor ska vara tysta, smala, och allmänt "flickiga". 

Nu håller jag på att arbeta mig genom sista uppgiften i Medicin 1 kursen. Hoppas på bra betyg, tror inte att jag får det bästa men absolut bland dom högre. Hoppet är ju det sista som lämnar en säger dom ju 😉 

Nej, nu är bloggpausen slut. Ha det bra ute i mörkret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.