Medicin 1 avklarad

 Jamendåsåserruatte… nu är alla uppgifter inlämnade för medicin 1 kursen! Sista inlämningsdag idag, men jodå, jag har lämnat in allt, till och med alla extrauppgifterna så jag är nöjd. Nu är det bara två kurser kvar resten av terminen, plus praktik. Men visst ska jag klara det! 

Torsdagen då.. ja, vi åkte till Malå och kollade på en bil. En renault, till min fasa. Faktiskt. Men, jo den kändes bra. Lite pengar för en ändå relativt ny bil, den är då ett par år nyare än våran, bredare baksäte med möjlighet att ställa in varje baksäte plus att det finns två extra säten i bagaget. Samma skatt som vårn nuvarande, drar bara en gnutta mer bensin/mil och kändes helt okej att köra. Så nu väntar vi bara att den ska besiktigas, sedan blir det att byta bil. 

Har redan fått höra att bagaget blir för litet om vi har ett säte uppfällt bak, vi kommer inte rymma hunden och vagnen samtidigt… men gissa vad? Det gör vi inte nu heller! För fucking jävla emmaljunga gör så inni helvete breda vagnar och har fortfarande inte kommit på den briljanta idén med trehjulingar. Jag ångrar varje dag att vi sålte iväg P&T:n. Skulle lätt kunna sälja iväg varenda vagn och köpa en begagnad P&T i stället. Men snart behövs inte emmaljungan och då ska den väck. Då blir det en nättare vagn. Och gissa vad? Då löser sig problemet med vagn och hund. 

När vi kom hem delade vi på kladdkakan som blev över igår, och hemgjord glass. Måste göra mer glass!

Idag åker mannen iväg på hockey med lillebror. Undrar vad jag och barnen ska hitta på? Blir nog att bara vara hemma. Kanske bygga lite pärlor. Endast fantasin sätter gränser i pärlornas land!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.