Uppesittarnatt!

 Inte så spännande som det låter… sitter uppe med en hostig och tättinäsan Algot, stackarn. Och Edla har vaknat och ropat och klagat på ont i halsen stup i kvarten. Nätter som denna skulle jag vilja kunna klona mig, en del skulle få sova och två delar skulle få ta hand om ungarna. Men, det är ju inte särskilt realistiskt. Man orkar det man måste helt enkelt.

Himla har fått duscha idag. Hon blev superdyngig i leran idag och hon är ju då en liten knä/soffpotatis så jag var inte jättesugen på att ha grus och grejs riktigt överallt så hon fick hoppa ner (eller okej, jag lyfte henne; och hon är TUNG!) i badkaret och fick sig en ganska lång dusch. Mattes hjärta är ju så superduktig så hon skötte sig snyggt, men hon gillade det inte så värst. Det var nog roligare att hoppa runt i vattenpölar och ligga i lera…

Själv har jag sandpapper i halsen känns det som, känner mig som ett vandrande slagfält. Eller sittande, just nu. Har hunnit sticka färdigt en tjocksocke som jag började med igår, men den blev ju alldeles för stor så det vette rackarn vad jag ska göra med den. Har börjat med tån på maken till sockan i alla fall. Det är lite meckigt att sticka med en liten i famnen men det går bevisligen, men det går ju i snigeltakt. Försökte luta mig bak och sova lite med Algot på mig men det är hopplöst, han vaknar så fort han blir det minsta liggande. Inte blir det bätte av att jag måste upp till stora tjejen stup i kvarten. Hej och hå vilken klagolåt det blev inatt!

 

Avslutar med bilder på snyggaste bruden i stan! Första bilden är tagen när hon var runt 8 veckor (10 augusti 2012) på väg hem från uppfödaren, sista är tagen 15:e mars. Tänk vad hon har vuxit! Snart ett år, min skönhet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.