När ska detta sluta?

 Praktik idag.Ungarna skulle lämnas halv sju men vi blev försenade. Nåja, lämnade av Benny på hans jobb i tid och andades ut för jag var helt övertygad om att jag skulle börja halv åtta. Icke det. Sju skulle jag ha vart där, men var i alla fall där halv åtta. Hur som helst, halvtidsbedömning av praktiken idag. Gick helt okej.

Sen skulle jag gå på lunch, då ringer telefonen. A krasslig och trött, grinig. Hör honom i bakgrunden, han grinar efter mamma. Mammahjärtat får ju panik, över att inte vara där. Det dåliga samvetet kommer smygande, han var ju lite klängig igår. Borde jag ha kunnat förutse det? Nej, såklart inte. Trodde att han bara var allmänt trött igår. Sådär som man ju kan vara ibland. 

Jaja, det var bara att åka och hämta honom. Väl på skolgården så ser jag E, i fullt grin. Stackarn hade krockat med en kompis och slagit huvudet. Så hon hängde med hem hon med. Men mellersta är kvar och får så vara hela dagen, jag har fullt med uppgifter att sätta ner på pränt… tur i oturen då att A sover nu.. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.