Blåsigt värre

 Tog en lång och inte minst blåsig promenad med vagnen idag. Himla är ju underbar i kopplet, förutom när man passerar vägbrunnar. Då skjuter hon iväg som en raket. Spökåldern tror jag.. hoppas det i alla fall, hon har ju en del tyngd när hon sätter iväg min lilla brutta! Måste väga henne snart känner jag, hon är tung. 

A somnade till slut i vagnen, efter mycket tjoller och många försök att hålla uppe ögonen men till slut blev ögonlocken för tunga och nu ligger han och sover så sött så. Passade på att hänga upp tvätten ute också. Det är ju ingen direkt värme ute men tänkte att det lär väl bli torrt ändå, annars får jag tumla det sedan. Har tagit lös allt ur A:s säng för det var lite olyckligt där inne i morse.

Skulle sätta mig ner och laga ett par byxor som en från Taxi kom förbi med idag men se det gick inte. För Rebecka vet inte vars hon har lagt nålarna. Tråden och lagningslappen och byxorna ligger så prydligt på sybordet men asken med alla mina nålar och diverse annat småplock är borta. Mystiskt det där. Men den är där, någonstans i tygberget eller i kaoset bland alla skråband som ligger uppklippta redo att pressas och sys.

Jaja, nån ordning blir det väl men nu ska jag återgå till min vårduppgift så att jag får bli klar med den här kursen nån gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.