Mammas pojkar!

 Veckans filmtips från mig till dig: Mammas pojkar

En feel good film med humor i överkant, helt klart värd att se. 

 

Den här dagen började med att vi försov oss jag och barnen. Tjugo över sju vaknade jag, panik! Killarna skulle vara på dagis halv åtta och jag med E skulle vara på ögonmottagningen åtta. 

Kvart i åtta var vi på skolgården, då hade dom kläder och A hade ätit välling, rena och hela men lite tokiga kläder kanske. Dom stora fick klä sig helt själva idag och det syntes. Men, vi hann jag och E. Världens duktigaste tjej var hon när dom kollade ögonen men det blir glasögon som hon ska ha hela tiden så till veckan ska vi fara och kolla ut glasögon till henne. Hoppas nu bara att dom inte är svindyra… men, huvudsaken hon trivs med dom för glasögonen ska ju vara med ett bra tag liksom. 

For och drack kaffe hos mamma och lillebror sedan, vakna till lite grand efter att ha lämnat E på skolan. Länge sedan jag var över dit, säkert två veckor sen. Ändå är det ju så nära, men tiden går fort även fast man bor nära varandra.

Nu efter en kortpromenad med snyggaste vovven i stan ska jag sätta i mig lite Bullens pilsnerkorv och plugga järnet för i morgon och onsdag är det praktik! I morgon är det syjunta också, blir härligt att få surra och sticka lite grand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.