Tuffa tider

Idag började mannen med rumsbyte medans jag och stortjejen var ute på stan. Hon hittade massor med fina kläder men fick nöja sig med en pyjamas, ett par leggings och några nya par trosor. Såna där bra att ha grejer. K fick också en ny pyjamas, han måste ju också få liksom.

Så, när vi kom hem höll han alltså på med rummen… så våran säng (eller madrass) är nu i E:s rum och E:s säng är i vårat rum. Fast vi ska ju byta så… men det lär ta ett litet tag misstänker jag, ett par dagar innan det är klart.Det är tuffa tider i veckan 😉

Annars då… jo, jag lyckades glömma bort lösenordet till bloggen. Därav mitt icke flitiga bloggande under sista tiden. Mailen som jag hade när jag skapade bloggen finns tydligen inte kvar men till slut så är jag ju bevisligen tillbaka.

Min plattång slutade fungera för ett bra tag sedan, den började med att glappa lite men sen la den av helt. Den blir varm men direkt man ska använda en så stänger den av. Jag misstänker ett rejält glapp i sladden. Så nu har jag beställt en ny.

Så jag hoppas att den kommer snart så att jag får börja frisera mig igen. Den ska tydligen vara bra även till att fixa till lockarna. Har några lockar som inte vill som alla andra lockar vill och det ser ju heltokigt ut så nu går jag mest runt med svans i nacken.

Semestern är bestämd. Det blir Piteå med mamma och pappa, får se dock hur många nätter det blir men 2-3 stycken blir det nog. Härligt med lite miljöombyte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.