Lekdag!

Dagen bjöd på lek, bråk och mera lek. Mellan barnen då 😉

Hade bjudit över en kompis och hennes dotter på lunch/lek-dejt. Jag gillar såna dejter, då är jag inte helt ensam med alla ungar liksom. Och så får jag surra! Alla som känner mig vet väl att jag är duktig på det, att surra alltså. Håller nästan aldrig tyst. När jag sover möjligtvis, men tydligen inte alltid då heller enligt mannen i huset. Det är väl så jag blir ihågkommen den dagen jag inte finns med längre. ”Hon kunde surra”. Den so lever får se.

Jaja, hur som, nu kom jag av mig. I alla fall så åt vi lunch. Ugnspannkaka. Dom tror väl att jag inte gör annan mat för jag tror vi har bjudit på det typ alla lunchdejter. Men, det är himla bekvämt med pannakaka. Alla (eller dom flesta) ungar äter det, det går hyfsat snabbt och smidigt att göra och ugnspannkaka sköter ju sig självt i stort sett.

Sen blev det både ute och innelek. Dom sprang in och ut som jojos, alla ungarna. Förutom A då, men han är ju som en liten utemänniska den ungen. Och jag vill ha ett tält, från det ena till det andra. Ett riktigt tält, typ sexmannatält. Lär ju behövas ändå för vi är ju liksom fem pers, och en hund som också tar lite plats. Men det får bli ett annat år.

Jaja, hur det nu blev så bjöd ungarnas kompis in sig till middag också så vi tog en heldag. Pizza gjorde vi till middag, faktiskt ätbar blev den också trots att det var jag som gjorde den. Hittade ett bra recept på pizzadeg också, smidig var den och kladdade inte.

Sen blev det trolldeg så ungarna fick dega. Men det slutade med att mammorna satt kvar och degade och ungarna gick ut. Bara K av barnen degade upp all sin deg. Han gjorde en krokodil och ormar och maskar. Måste försöka komma ihåg att fota alstren sedan och lägga ut så får ni se vilken abstrakt konstnär jag har här hemma! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.