Vargar och duplo..

Det finns gånger när jag blir full i skratt bara av att lyssna på barnen när dom leker. Deras fantasi tar liksom aldrig slut.

Idag till exempel, så blev dom attackerade av vargar. Det stod vargar utanför sovrumsfönstret och skulle ta sig in. Dom skrek i högan sky och jag rusar ju förstås upp för jag trodde att nån av dom hade typ gjort illa sig eller något. Eller så kunde det ju ha varit en spindel eller något annat superduperfarligt. Men nej, dom blev ju attackerade av vargar. På övervåningen, utanför fönstret. Då blev jag lite full i skratt faktiskt.

Sedan när mannen kom hem efter hundpromenad så stod dom två stora och kastade duplo genom vårat sovrumsfönster. Också det på övervåningen. Det mesta hamnade på altantaket.. det var måttligt roande. Då blev mamman arg. Upp och försöka ta ner duplot var inte heller superlätt. Altantaket håller inte att gå på, jag fattar då inte att det har hållit för snön i alla år för när jag stod där uppe med krattan i högsta hugg (för att nå), svärandes några ramsor, så var jag tvungen att stödja mig lite på en bit av taket och jag trodde allvarligt att jag skulle rasa igenom. Det måste göras något åt. Men inte i sommar, det får bli ett projekt nästa år, när jag förhoppningsvis har jobbat ihop lite cash. Ja hur som helst så var det nog en rolig syn, jag uppe på stegen svärandes med foppatofflor och med krattan i högsta hugg. Men det bjuder jag på!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.