Lekdejt och Teen Wolf!

Idag har storbarnen varit hos kompis på förmiddagen (sådär för ovanlighetens? skull), sen lunch, sedan besök av Ullis med äldsta dottern. Dottern stannade kvar och var kvar till strax efter fyra och hjälpte mig leka lite med E medans jag gjorde i ordning middagen, hann rita lite mönster också för A låg i vagnen och sov och K satt och såg en film.

Efter middagen sen så bar det iväg för att hämta ut paket med lite gott och blandat, och så böckerna till kommande termin. Nu längtar jag tills skolan drar igång! Jag är taggad till tusen. Trevligt att träffa bara vuxna, och att fortsätta framåt och inte stå och stampa på samma ställe som jag gjort dom sista sju åren.

I alla fall, så for jag och E sedan vidare till Ullis på lekdejt, oj vad E var glad över att fara iväg med bara mamma. I bilen på väg för att hämta ut paket sa hon ”Åh, mamma, n är det bara du och jag!” helnöjd. Måste försöka stjäla lite egentid till dom känner jag. Hon har beställt en tjocktröja med luva, som hon ska kunna ha i skolan. Och så en ”vanlig” tröja med långa armar vill hon ha. Har klippt ut tjocktröjan i samma modell som K fick, fast hennes blir i collagetyg, det värmer lite mer. Blir nog bra att ha lite som slit och släng, hängande på skolan. Perfekt när det blir lite kallare ute men ändå kanske för varmt för overall.

Lite suddig bild på K:s luvtröja med luvan omlott.

Nu tänkte ju jag gå isäng, men då såg jag av en slump att ett nytt avsnitt av Teen Wolf har kommit upp så jag måste ju se det först. Fina pojkar är det med där om inte annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.