Ungar på vift!

Är det inte barnen så är det hunden som är på vift. Storbarnen släppte ut Himla idag, har ingen aning om hur länge hon hade varit ute när jag upptäckte att hon var borta men tur i oturen så smet hon i alla fall över till mamma och pappa så mamma ringde. Oj vad arg jag var på ungarna. Går ju i en grisblink att det kommer en bil, eller att hon skrämmer ett barn (eller vuxen för den delen). Hon är supersnäll men helt ärligt, en 25 kilosklump som kommer i full kareta mot en – det vill inte jag heller möta.

Storbarnen gick över till en kompis och frågade om en lekstund flera gånger efter middagen men det gick inte till deras stora förtret. E var över flera gånger idag och ikväll till en annan kompis men det gick inte heller. Tur dom har morfar och mormor som dom kan leka med.

Mamma och pappa åt middag här idag, lyxade till det med pannakaka. Jo just det, gubben har börjat jobba. Därav pannkakan… alla ungarna äter det och det är relativt lättlagat. Alla nöjda. Men i alla fall, så övertalade K morfar att hämta glass till efterrätt. Tur det är nära. Sen vid halv sju så gick storbarnen över till mormor och morfar en stund och lekte. Sen fick dom se film och kvällsfika uppe medans jag la minstingen. Fast han är inte så liten längre. Han blir ju faktiskt hela 2 år i oktober.

Och snart börjar skolan om, äntligen! Hoppas bara att böckerna kommer i veckan, men dom skickades ju i fredags så dom kommer väl här i dagarna. 1500 spänn fattigare bara… hujedamej…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.