Riktigt käring-göra!

Efter middagen var jag och hämtade en ny vagn. För jag sålde gröna Emmaljungan igår, äntligen! Så nu har jag en gammal hederlig emmaljunga från 90-talet nån gång som kostade egentligen inga pengar alls nästan. Billig var den och den rullar ju så den får funka nu sista vagnperioden här. Nu ska bara dubbelvagnen bort också, den står mest och tar plats just nu.

Sedan tog jag med mig barnen och åkte ut till Knaften, dom fick leka och jag fick prata garner, virka, och såklart blev det ju annat prat också, mig och J emellan. Trevligt med vuxet sällskap! Speciellt med en annan som förstår sig på handarbete. Inte för att annat vuxensällskap är fel heller, men ibland får jag för mig att en del tycker att jag är otrevlig om jag sitter med virkningen eller stickningen samtidigt som man sitter och pratar. Men det är ju så, då gör man ju någon nytta i alla fall. Handarbete är ju aldrig fel.

När jag kom hem frågade mannen vad vi hade gjort.

– Vi satt och pratade och virkade. svarade jag

– Skojar du?

-Nej.

– Som två kärringar, riktigt kärring-göra! Som två 80-åringar. var hans kommentar.

Ja, det är väl så att jag har blivit kärring så. Då får det vara så. Men jag måste säga, att jag är en väldigt välbevarad 80-åring i så fall 🙂

Nya tyger

Har hunnit virka två grytlappar

och så håller jag på med muggunderlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.