Det här med julklappar!

Ja, nu är det ju som dags att börja tänka julklappar… Har faktiskt börjat knåpa lite smått på vad som ges bort och till vem/vilka.

Törs inte lägga upp det på bloggen än så ni får hålla er till efter jul. Den som väntar på något gott…

Mitt stärkningsexperiment blev lyckat! Nu har jag åtta fina muggunderlägg som är stärkta och klara att användas. Ett ska jag faktiskt ge bort. Har hunnit virka sju till idag som också ska ges bort, superfina blir dom verkligen! Skit i jantelagen, jag vet att jag är bra på det jag gör.

Tänk att på måndag börjar E i ettan! Ursch vad stor hon har blivit, min lillbebis… det är skräckblandad glädje. Hoppas att hon får det lättare med kompisar i ettan än i förskoleklass, men ungar är som ungar är. Det börjas tidigt, även med mobbing. Hörde av en vän att en kille i E:s klass sagt att E är dum i huvudet, det känns ju inte alls särskilt bra att höra. Undrar då hur han och dom andra beter sig mot henne på rasterna?

2 kommentarer

  1. Camilla/Millan

    Härligt att höra att det inte bara är jag som börjat planera julklapps-pysslandet! Håller med dig, krossa jantelagen – det är faktiskt kul att både ge bort och att få hemgjort!
    Jag såg ditt tidigare inlägg om facebookgruppen du skapat för garnbyte, nu såg jag det försent men vilket roligt initiativ! Jag älskar hemliga byten, tycker det är jättekul. Dock har jag endast vart med i byten med garn (online virkcafe) och scrapbooking (svensk scrapbookingforum) men skulle tycka det var kul att vara med i byten med andra hantverk, textil/färdigsydda saker/pysselmaterial osv. Hur har du hittat alla byten du vart med i? Jag har googlat runt men hittar ingenting. Du får jättegärna tipsa mig om vart jag ska hålla koll efter hemlisbyten!
    Ha det fint! / Millancolin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.