Barack brann i Sorsele

Ja, tänk så tokigt det kan bli ibland! Jag såg det faktiskt igår men reflekterade inte över det. Det var först senare när ”snackisarna” hade tagit fart som poletten föll ner. Ser ju onekligen ganska dumt ut.

Fast vad skulle Obama ha i Västerbotten att göra? Rätt oväsentligt för honom att åka till Sorsele tror jag.

Ja, nu är jag faktiskt klar med första inlämningsuppgiften till geriatriken. Lite på håret sådär, den ska vara inne idag men nu är den inskickad. Så nu behöver jag inte stressa upp mig för att det inte är gjort. Nu är det nästa veckas uppgifter kvar men faktiskt så tror jag att jag tar en paus nu för idag, känner mig jäkligt nöjd med mig själv nu alltså. Skit i jantelagen, det skulle man göra oftare i det här landet. Gillar inte den där anti-attityden som finns, att man ska inte tro att man är eller kan något. Det är alltid någon som kan något bättre om man tänker så, men man ska väl få vara nöjd över det man presterar.

I morgon bär det iväg till Malå, svärfar fyller år så det blir surströmming för dom vuxna på lördag och jag och barnen får väl korv eller något annat. Jag ska då in och köpa världens godaste revbensspjäll på Ica i Malå, det går inte äta andra spjäll efter att man har smakat dom! I helgen ska jag vara ledig, ska koppla bort skolan faktiskt, nya tag i morgon fram till lunch sedan ska jag på vattengympa. Hade tänkt dra med mig lillebror också. Jag och han och tanterna, vilken syn! Men behövligt och BRA! Sedan tar jag helg och tar nya tag igen på måndag. Ny vecka, nya utmaningar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.