Mönster på hippo+giraff

Det här mönstret vann jag i en facebooktävling:

Finns att köpa här: http://www.ravelry.com/patterns/library/jedi-the-curious-giraffe-african-flower-crochet-pattern

Det här är mönstret jag köpte för ett tag sedan som jag knåpar på:

Hippon är nästan klar, nu är det bara ögon och nosen kvar! Ja, och så ska den ju för ögon och öron såklart.

Har tänkt hippon till dottern i julklapp och så tänkte jag att grabbarna grus får varsin giraff. Om jag hinner klart dom.. vi får se.

Mönstret till hippon hittar du här: http://www.ravelry.com/patterns/library/happypotamus-the-happy-hippo-crochet-pattern

Bilderna är lånade från Heidi Bears som har knåpat ihop mönstren, hon har även fler roliga djur i dom afrikanska rutorna, blir superfina verkligen!

Annars idag då… ja, en kompis till E följde med hem efter skolan. Kompisen var inga problem men mina ungar alltså… ibland kan man klättra på väggarna av alla dumheter dom hittar på. Och så hann dom lägga löv i en grannes postlåda, blev inte så populärt. Dom sa att han var en tjuv… kul! Eller inte. Hur som helst så sa dom förlåt till slut, eller inte E. Jag fick säga det åt henne men hon fick banne mig följa med och stå där medans jag bad om ursäkt.

Kompisens familj kom efter jobb och dylikt förbi och åt mannens hemgjorda köttsoppa med klimp och rödbetor, supergott blev det! Till efterrätt blev det glass med massor av sås eller som i A:s fall: strössel med lite glass. Men som sagt, det funkar också!

Mellis i skolskogen ovanför oss. Vi tog med skinkmackor och saft och här avslutar vi med kaka och klättring!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.