Hippon föds fram! + julpaket!

Ja skit i Tv:n i bakgrunden, nu är det en färgglad karamell i garn som ska ha all fokus! En hippo på väg att födas, just nu utan stoppning i huvud och inga öron, svans eller nos monterad men snart så! Kan säga att jag är sjukt nöjd med mig själv hittills. Det är flera gånger jag har tänkt att jag skiter i den här och donerar den till soptunnan men alltså vilken underbar skapelse det kommer att bli. Det finns inget bättre än att se det man har gjort själv och faktiskt vara stolt över det. Vilken julklapp det kommer att bli.

Första giraffen är också på tillväxt men den kommer inte ut på bloggen än, ser mest ut som en brungul massakerad röra än så länge men det tar sig! Fy fan vad jag är bra alltså.

Nytt garnbyte inför jul hittar du på facebook:

https://www.facebook.com/groups/403422273111420/ eller så skriver du Garnbyte i sökmotorn på facebook så hamnar du också rätt.

”Julbyte!
Sista anmälningsdag: 30 november
Första och sista dag att skicka: inte tidigare än 1 december men sist 12 december (så att alla hinner få sina paket före julafton!)

Paketet ska innehålla: minst 100 gram garn, något ätbart och en överaskning! Överaskningen är valfri, men får gärna höra till skapandets värld, ett tillbehör eller något eget ihopknåpat. Bara fantasin sätter stopp! Ca värde på julklappen 100-200 kr.

Vi startar anmälningen redan nu för dom som känner att man kanske vill hinna knåpa ihop en egen överaskning.

Vid anmälan skicka din adress och information till mig via inbox. Information som jag behöver för att försöka mixa ihop ett bra byte för alla är: favoritfärg, allergier, om du stickar/virkar eller både och, ev husdjur och eventuella önskemål som exempelvis favoritgodis, thé eller liknande. (Eller om det är något ät/drick-bart som du absolut inte vill ha)
Adresser skickas ut i mitten/slutet av november.”

Är du inte med på facebook eller av annan anledning inte kan/vill anmäla dig där så är du välkommen att maila mig på [email protected] med din information för att vara med på bytet.