Jakten på dom försvunna badbyxorna

 

Jag måste ju visa upp vad jag fick i garnbytet som jag startade på facebook (inte att förväxla med julbytet som är på gång på samma ställe). Det här damp ner i min brevlåda för snart 10 dagar sedan. Har alltid velat prova amigurami men har liksom inte tagit mig för det, har heller inte sett någon större tjusning i att virka med bomullsgarner. Men, nu ska jag alltså få prova att virka lite små hundar och det känns spännande!

Jag har dock fått upp ögonen för bomullsgarner mer och mer, det smyger sig liksom på…

Idag har jag och Himla vart iväg på lekdejt:

Lyckseles snyggaste hundar!

Ikväll var vi iväg hela familjen till badhuset. Det var spännande! E var jättelycklig, hon älskar ju att bada och dyka. Jag längtar tills hon kan simma själv också så kan jag och hon fara iväg bara vi två och simma en stund tillsammans och få lite kvalitetstid.

Men i alla fall, när vi hade bytt om och skulle gå iväg och duscha så hör jag mannen från karlarnas omklädningsrum. Han har glömt badshortsen. Det sista jag frågade innan vi for iväg var om han hade packat sina grejer för jag hade packat åt ungarna åt mig. Jadå det hade han. Inte shortsen tydligen.

Ja, så han fick vara kvar med ungarna och jag skulle hem och hämta shortsen, väl hemma så kom jag på att vad fan han har ju husnyckeln. Ja, tillbaka… in, hämta nyckeln och sedan hem igen. Jodå, jag hittade dom och sedan badade vi faktiskt riktigt länge. Men nog tycker jag att dom kunde dra upp temperaturen i lillbassängen! Den borde vara ungefär lika varm som lillpölen dom har. Man fryser ju nästan ihjäl.

Men tänk att ikväll så somnade dom fort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.