ingen Mita

Skulle ju till Vilhelmina idag men…sjuka barn hemma så det blev ingen resa.

Men, till dig Mita: jag hakar på dina ögon!

20131002_104802

Ja jag ser alltid konstig ut på bild men men, det bjuder jag på. Blir säkert bra, det jämnar ut sig på en tioårsperiod.

Håll tillgodo med bilden, nu kommer ingen ny bild på mig förrän om typ fem tio år! Hatar att vara med på kort. Men samtidigt gillar jag inte att det finns fler kort på typ svärmor här hemma än det finns på mig. Sjukt irriterande. Ingen som vill ta kort på mig kanske, vad vet jag?

Nu i skrivandets stund har jag då E hemma, hon låg i hög feber och magont igår kväll/natt stackarn så hon blir hemma idag och i morgon och återhämtar sig. Man vet ju aldrig, febern brukar ju komma smygande på eftermiddagen så än ropar jag inte hej. Grabbarna grus är också hemma, kändes inte som så stor noga att lämna dom på dagis för 3,5 timme, mer jobb än nytta ju. Så, vi sitter och ritar jag och storbarnen. Eller dom ritar och jag sitter ju bevisligen här vid datorn. Pedagogiskt och bra. Eller? Nöjda är vi allihopa i alla fall.

Tog ett långt, varmt bad igår kväll. Med massor av skum. Har köpt ett nytt badskum från Odd Molly. Jo faktiskt så har jag kastat pengar på det, men det var billigt och helt seriöst så var det det absolut bästa skummet jag har provat så jag lär nog köpa det till fullpris sedan när det här är slut. Luktar gott gör det också men framförallt så försvinner ju inte skummet direkt, det ligger kvar en bra bit över en timme. Jag har provat… som sagt, mina berömda bad är långa, långa..

Som vanligt är det bråk och tjafs ungarna emellan, bäst att ta fajten innan det går överstyr här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.