Ditten och datten

Tofflorna färdig stickade och snörade,tovade och sitter nu på fötterna så att dom ska forma till sig. Det underbara med ull är ju att det värmer även fast det är blött. Dom blev kanske lite stora men vi får se, håller på med ett till par så när det paret är klart så kanske jag donerar dom här till någon annan. Bilden här är alltså före tovningen… bild på dom färdiga kommer när dom är torra och formade.

20131003_114257Hade en trogen betraktare i soffan idag när jag stickade…

20131002_164227Jag och finingen på promenad. Men jag är inte med på kort, som vanligt. Tack och lov för det!

20131003_121056Såhär ser man ut när mamman säger ”se normal ut” då man ska ta kort. jajjemen, det här är alltså min vardag. Undrar just hur normal jag är själv? Inte mycket tror jag.

Ja… annars då idag. Händer inte mycket. E är hemma (som synes på kortet) från skolan, har ingen feber men fortfarande lite trött men hon vill nog gå dit i morgon, hon säger då det så vi får se. Mannen jobbar inatt så jag ska se om jag hittar nån bra film senare idag som jag kan se ikväll. Vi började se The Shining (serien) igår kväll men den ska jag nog inte se själv ikväll. Då blir det lite sova för Rebban inatt. Man är ju bra löjlig. Snart 28 år och mörkrädd som en jag vet inte vad.. Men men, nu var det färdigsurrat från mig. Nu ska jag fortsätta med mitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.