Tovat och klart!

20131004_00240720131004_002354

Tofflorna är tovade och klara! Dom blev lite väl stora så jag funderar på om jag ska tova om dom eller om dom ska åka i julklappshögen och ges bort till någon med större fötter. Helt underbart varma är dom i alla fall så nu behöver inte mina fötter bli iskuber i vinter, och mannen slipper förfrysa sina ben när jag ska värma mig. Inte det snyggaste jag gjort, men absolut bland det skönaste så det lär bli fler par! Snabbstickade var dom också, ett plus i kanten för det. Måste dock korta av snörningen en hel del.

Hittade denna i en stickgrupp jag är med i. Särskrivning i all sin prakt.. ska ju såklart vara ”sträckes i vått tillstånd”, tänk så fel det kan bli med ett litet mellanslag bara…

Ja, annars… vabbar ikväll. Dom ringde från K:s dagis vid 11, han hade fått feber så det var bara att hämta hem honom. Stackarn är helt slut, ligger i soffan och ser Bilar och sover om vartannat. Ursch, hoppas vi inte behöver gå om varandra den här hösten som det var förra året. Och jag hoppas att magsjukan håller sig borta, den är det jag skyr mest! Har hellre halsont 3 veckor än ligger och kräks och samtidigt ska ta hand om tre ungar liksom…

Hittade lite kloka ord på mammas facebook idag, tycker det är helt sant. Man ska titta framåt, inte bakåt. Det är nu som räknas. Igår var igår och idag är idag. I morgon kan vi ta tag i imorgon. Svårare än så är det inte.

I morgon ska Rebban på dans med praktikplatsen. Spännande värre! Det är väl två år sedan jag åkte buss sist så bara det är ju ett äventyr i sig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.