På stickorna..

1381097538611

Mitt nu pågående projekt som varit påbörjat ett bra tag är ett nytt par Marita sockar. Döpta efter en mycket kär vän. Hon stickade ett par åt mig i fjol, med höga skaft som går upp över vaden. Supersnygga! Men man behöver ju ombyte i kylan, så jag behöver fler par och fler färger… mer färg till folket!

Ingen har väl missat att jag typ alltid fryser om fötterna? Garnet jag stickar dom här i är från Järbo. Fick ett nystan av just Marita och har letat efter ett till länge. Sist jag var i Umeå så hittade jag det äntligen på Coop av alla ställen så jag köpte såklart hem ett nystan till. 100 gram per strumpa går det och som vanligt börjar jag med att sticka från tån och uppåt. Största fördelen är ju att man kan prova under tiden man stickar!

Men nu mina vänner (eller ovänner, vad vet jag vilka som läser?) så går den här stickerskan isäng. Blir tidigt i morgon, ska lämna ungar på dagis och skola. Sedan blir det full rulle med bak, plugg, promenad och annat smått och gott. Dagen avslutas med en av månadens höjdpunkter: syjunta!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.