Sista veckan

Fattar ni? Sista veckan på terminen. Sedan har jag jullov!

Åh vad jag längtar! I morgon, onsdag och torsdag ska jag sitta med Hälsopedagogiken och försöka få ihop det sista som jag har kvar (men alltså, det går inget vidare där för mig faktiskt). Sedan har jag tänkt skämma bort mig själv på fredag. Bara att hålla lågan brinnande nu då så att jag hinner!

Idag, inte mycket mer än plugg, plugg, lite sova, käka och plugga. Sammanfattar min dag rätt bra faktiskt. Det blev pölsa till middag idag som svärfar kom förbi med på morgonen. Så sjukt otroligt gott! Helt klart underskattad mat. Fast K och A var inte så imponerade dock. Var nog för länge sen vi åt det. För pölsa det ser ju ut som…. ja, som kräk egentligen.

Jag kunde inte låta bli köp knappen igår kväll, rea på lekmer (igen). A ska få ett likadant bäddset som K och så får dom varsin likadan pyjamas. Han är ju så inne i att allt han har nu ska vara som storebror så långt det är möjligt. Omöjligt att få på honom hans egna kläder förutom byxorna. tröjor snor han av K. Rätt gulligt ändå. Får se till att sy lite matchande outfits nu under jullovet. För då ska jag äntligen sy! Har massor med tyger som väntar på att få bli klippta i och ihopsydda till vackra ting.

Jag hade ju tänkt försöka få ihop en syjunta här i stan också som kan börja efter jul, men vi får se. Jag tror att jag avvaktar ett tag till innan jag gör slag i saken faktiskt. Jag ska ju gärna ha tid till mig själv också. Det tycker jag inte att jag har haft alls på sistone.

Jag saknar att sy. Jag saknar att träna. Jag hoppas att jag kan ta mig iväg på fredag och träna. Onsdag borde i och för sig också funka.

Men skitsamma, vad jag flummar iväg i tankarna ikväll. Nu ska jag sova! Så god natt till er som läser i natten, och god morgon eller god dag till er som läser lite senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.