Kolla upp grannen

Såg idag en nyhet om att man kan gå in och söka och se om specifika personer förekommer i brottsmål som dömd, vittne osv.. så urbota dumt.

Alltså, visst. Jag vill veta om jag bor granne med en styckmördare med återfallsrisk eller en aktiv pedofil. MEN, i grunden tycker jag faktiskt inte att sådana uppgifter ska ligga ute öppet på internet. Det känns inte bra.

 

Men, nu till något mera personligt. Csn krångel… BLÄÄÄÄ. Eller så har jag missuppfattat att jag ska läsa heltid den här terminen. Är det inte heltid vi läser som det faktiskt var tänkt så får skolan fan klämma in mig i nån fler kurs. Fan fan fan vad less jag blir på krångel och fan. Jag har haft roligare dagar.

Och så har jag gjort illa foten. Jag kör halta Lotta stilen för tillfället. Egentligen skulle jag väl ha ringt till Stenbergska men skitsamma.

Blev ett aningens negativt inlägg det här, men: lev med det, vissa dagar är skit och vissa är bara hur bra som helst. Nu har jag klagat av mig så nu ska resten av dagen bli ur bra som helst. Det vet jag för att jag är mamma och jag kan bestämma sånt. Haha!

2 kommentarer

  1. P. Andersson

    Glad blir jag då det finns folk som vågar vara negativa och skriva hur man tänker och hur det kan kännas vissa dagar, håller med om att det inte är riktigt bra med detta om att söka på nätet och se domar, visserligen kan man gå till tingshuset men faan va mycket mer besvärligt det är för oss lata Svenskar …..sen så skulle inte jag heller gå till Stenb. , det blir bara extra besvär med att åka upp till lasarettet på röntgen….är foten bruten så känner man det…. ATT få klaga, ja helst offentligt gör en till en bättre människa!!!

    • Rebecka Höglund (inläggsförfattare)

      Man måste få klaga. Vissa dagar är bättre än andra och vem vill leva med enbart guld och gröna skogar?Det vlir vardag det med till slit. Bättre då att vräka ur sig och ta nya tag sen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.