Vattkoppor

Förra veckan skulle vi steka entrecote och äta lite godare mat en dag, så jag köpte hem persiljesmör, köpte det på Coop inne i stan och allt bra så långt. Men, när vi sedan skulle äta så säger mannen ”men vafan det är ju gammalt!” Jo hörrni, inte så lite gammalt heller. Persiljesmöret gick ut i oktober 2013!

Så jag åkte tillbaka och ville byta. Men vad fan händer då? Jo den där (ursäkta språket) ungjäveln säger åt mig ”Men hur ska jag veta om det var den där du köpte idag?”

Alltså hallå? Visst, det är ingen förmögenhet. Det handlar om 16 spänn kanske, men själva principen, bemötandet som sådant. Jag kanske låter som en gnällkärring men vet ni vad? Det bjuder jag på! Jag gick i alla fall därifrån, självklara valet är ju att svika Coop och handla merparten av allt vi behöver på Ica Norrmalm, helt klart den bästa butiken i Lycksele. Bäst bemötande och aldrig några sura miner.

 

Annars. Vi har vattkoppor här hemma.. mellersta fick det först, han fick rätt lindringt. På honom har det där skummet från apoteket (som jag aldrig kommer ihåg vad det heter) hjälpt hur bra som helst. Minsta fick vattkoppor sedan och han har även fått svinkoppor på det, riktigt stygga rackare har han åkt på också så idag fick han utskrivet antibiotika och så ska vi hålla rent med klorhexidin och stryka på bakteriedödande salva. Det känns som ett riktigt övergrepp när man är där och petar, men man vill ju ha bort dom, annars blir dom bara större och otäckare. Stackars min lilleman.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.