Att klippa sig

Ja, antingen kan man ju ta saxen och snabbklippa sig själv framför spegeln, eller så går man till frisören för en rejäl genomgång.

Oftast toppar jag lite själv, men det är ju liksom bara ”för att”, mellan klippningarna, men idag gick jag faktiskt till frisören. Lika härligt varje gång och jag måste säga att Dead Head var riktigt trevligt med tuffa, coola frisörbrudar! Så, jag kommer definitivt gå tillbaka, jag som annars hoppas lite hit och dit och blir oftast inte helt nöjd.

Annars… idag är det städning på schemat. Ungarna har dragit fram (som vanligt) men det ser ut som fan här hemma. Löpande hund som inte städar efter sig gör inte saken bättre så just nu agerar jag arbetsledare, ungarna ska få plocka bort sina leksaker, sen ska jag ta golven ordentligt och sen hade jag tänkt belöna ungarna med lite marängsvish, hur nu det stavas men skitsamma, jag tror dom flesta fattar vad jag menar. Ni vet, glass, vispad grädde, skivad banan och chokladsås och såklart maränger. OM dom plockar bort leksakerna vill säga. Annars blir det absolut nada.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.