Utedag!

Idag har jag planterat ut lite blomster, sått plocksallad och ruccola och planterat om lite inneblommor.

Karln möblerade om på altanen bak, blev riktigt nöjd men måste ta tag i att göra en bättre klädsel till soffan… tänkte försöka sno ihop nåt mormorsruteaktigt. Det får bli nästa projekt när alla beställningar är klara. Alltså har jag dynan klar lagom till nästa sommar, haha!

I morgon är det avslutningsmiddag med juntagänget! Ska bli så kul att träffa allihopa igen, och så ska jag överlämna ett paket till en av brudarna som är min ”skicka-kompis” i juni garnbytet. Ska bli spännande, det är nästan lika spännande att ge bort som att få ett paket, lite mer gruvsamt för man hoppas ju att den som får paketet gillar det man har stoppat i.

Ungarna kom hem idag, så nu är ordningen återställd! Det är ju som konstigt då dom är borta men jag tror att man behöver lite andrum, både föräldrar och barn behöver det tror jag. K for iväg och lekte med kompis, det gjorde även E. Det blev egentligen alldeles för sent för dom ikväll. Det blir bättre i sommar då man inte behöver ha pressen att väcka dom på morgonen.

Jaja, nu ska jag se lite Vampire diaries på datorn, sen hopp i säng… ny dag i morgon med förhoppningsvis lika bra väder!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.