Kaninpromenad

Jag och E invigde selen idag när hon kom hem från skolan. Hon växer så det knakar, lilla Ärtan! Skönt för henne att komma ut och skutta och sträcka på sig lite grand, få ut lite energi ur kroppen. Det blir en helt annan sak i sele än att skutta runt lite i buren. Jag måste allvarligt tänka ut nån bra strategi för att göra nån slags ”walk in” bur till henne, det blir så mycket lättare för ungarna att pyssla med henne då.

Biltröjan till K blev klar idag. Ska sy sista sömmarna på minstingens i morgon och klippa ut lite shorts och förhoppningsvis sy ihop nåt par eller två också. Grabbarna har läskigt lite shorts. E har läskigt lite klänningar… alla hon hade förra sommaren är för korta, dom ser ut som tunikor nu och jag gillar inte kombinationen tunika+trosor på barn. Inte på vuxna heller för den delen.

Var ute och käkade middag på Golden Bar idag med juntabrudarna, det var helt underbart. Bara att komma iväg och träffa underbara, glada människor och käka gott i det vackra vädret gör ju hur mycket som helst.

Men, nu är jag trött. Blir en lång dag i morgon med med måsten och så kommer ju sotaren också, det får jag ju bara inte glömma… för försöka passa in hundpromenaden tidigare eller senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.