Det var en gång en telefon…

Alltså, jag och tekniken… visst är tekniken bra – när den funkar!
Min s3 älskade jag. Min älskade telefon…men, alla sagor har ett slut, så även den om min s3:a. Det började med en väldigt sprucken skärm och slutade med en drunkningsolycka. Den gick en långsam och plågsam död till mötes. Tyvärr.
Som tur var fick jag ärva mannens s2:a. Nu mina vänner, har även den kommit till pärleporten. I förrgår skildes det saft på bordet och vad låg där om inte s2:an??? Stackaren firade, hittade…fick ligga på tork och byttes så leder ut till min gamla HTC som fungerar hjälpligt. Men, s2:an gick att starta igår! För att sedan få dödsryckningar sent på kvällen. Nu finns inte ett livstecken kvar i den stackaren så nu använder jag HTC igen…
Jag hade redan kollat med Halebop och jag kunde lägga en ny mobil på abonnemanget eftersom bindningstiden snart går ut så jag tänkte lägga på en s5:a.
Tänkte beställa den ikväll… men, Halebop har gjort sin läxa. En,av deras säljare ringde upp mig innan jag hann beställa och erbjöd just s5:an +mer surfa och i övrigt samma abonnemang om jag förlängde abonnemanget. Klart jag tackade ja. Fick med ett par tydligen prisvärda och bra hörlurar med också. Bra där Halebop! Man ska ligga ett steg före kunden för att behålla det man har. Win Win situation kallas det.

Annars, E har haft kalas idag. Tänk att hon har hunnit bli hela 8 år! Min lilltjej år numera en mini tonåring…. fränt. Eller så inte. Inte alla dagar i alla fall.
Tyvärr så finns inga bilder att visa. Alla bilder fanns i den drunknade telefonen och minneskortet dog tydligen med telefonen. Men så är livet -fullt med både vinster och förluster.

Jag saknar Samsung. Saknar Android. Saknar mina appar och en kamera som funkar. Framför allt saknar jag storytel, världens bästa app om man gillar ljud böcker. Den funkar på HTC, om man orkar lyssna en kvart, hoppa tillbaka en kvart, lyssna en halvtimme, hoppa tillbaka en kvart… och jag saknar Samsungs rättsstavning och alfabet! Tänk vad beroende man blir av sin telefon ändå. Jag använder den ju typ jämt, inte bara för att ringa. Men vem gör det nu för tiden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.