Livet på en pinne

20150804_005043

 

En rad här och en rad där och plötsligt börjar det likna något. Just det här ska bli en tröja har jag tänkt. Garnet är Big Veronica,  var bara tvungen att köpa det för färgernas skull. Köpte det någon gång i Umeå på Coop av alla ställen. Det blir nog bra när det är klart.

Annars idag så har vi varit i Umeå hela familjen, på Nolia. Herrejissus ändå… ibland vill jag bara ha en stopp knapp på grabbarna. Dom har sprungit massvis. Lille A somnade i bilen på väg hem säkert vi stannade på Statoil och köpte glass, sen var han vaken resten av vägen. Men det blev sent ändå för dom ikväll, tror inte dom var isäng förrän just efter 21.

Men, dom är nöjda med dagen och det är ju huvudsaken. A fick en ny softshelljacka, K köpte sig en tshirt och E hittade en docka. Mannen köpte en häckar och jag köpte ett strykjärn. Snacka om könsindelat va?

I morgon kväll vakar jag på igen. Och snart är sommaren slut. Och jag känner att jag vill resa bort. Men vi får välan se vad som händer och sker.

Jag hoppas såklart på att provanställningen blir en tills vidare tjänst. Om inte så lär det nog lösa sig det med så småningom.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.