Kulturhuvudstaden skär ner medlen

Ja allt är ju inte guld som glimmar som det heter. Nu ska det sparas pga minskade skatteintäkter som beror på färre arbetande som beror på den financiella krisen som INTE HAR FÖRORSAKATS AV ALIANSEN även om Tomas Östros och Lennart Holmlund alltid i allt vill påskina detta.

Om inte de socialdemokratiskt styrda kommunerna i norr hade börjat spekulera med skattemedel i ett E 85 drivmedelsprojekt utan kontroll via sina elbolag så hade vi sluppit förlora drygt en miljard. Om Landstinget i Västerbotten med Levi B märkligt nog i spetsen hade haft koll på ekonomin och inte låtit folk spekulera i aktier så hade vi haft möjlighet att få en effektivare vård. Om inte landstinget sålt sitt patienthotell alltför billigt och som lök på laxen lovat 80% beläggning till köpare….så hade vi även där sluppit förlora våra gemensamma pengar.

Har vi verkligen råd med politiker som å ena sida ska bygga en eventarena, spekulerar på börsen och på drivmedel och sedan med andra handen missgynnar sjuka, pensionärerk, skola ….. Alla som kan läsa och lägga ihop ett och annat och inte är totalt hjärntvättade av socialdemokratiska doktriner borde vara mycket upprörda över detta.

Själv är jag upprörd över att jag som är utbildad, har lång erfarenhet och exakt den kompetens som Tegs Central skola sökte som musiklärare blir omåkt av en icke utbildad rockgitarrist: absolut duktig men som sagt VI HAR VISSA FÖRORDNINGAR I DETTA HÄNSEENDE SOM UMEÅ SKITER FULLSTÄNDIGT I!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.