Har någon koll på detta

Jag har ju tvingats från stan på grund av att Umeå Kommun som policy bryter mot skollagen och lagen om anställning, allt enligt fackförbundets jurister. Nu när jag på säkert avstånd kan läsa  vk och bland annat Holmlunds bloggar så förvånas jag över att Umeå har råd med ett kommunalråd som bloggar på arbetstid och dessutom håller en nivå på sitt bloggande som är närmast anmärkningsvärt. En elak, ensidig tolkning av allt gynnar inte utvecklingen i samhället ej heller i Umeå.  De lobbande föräldrar som lyckades få centerprästen att  få Ålidhemskolan nedlagd i och med sitt förhärligande av Sofiehemsskolan har nu fått svar på hur den "lojaliteten" med socialdemokraterna lönade sig. Nu har Umeå kommun fullständigt i onödan p g a korttänkta beslut och dåligt skolpolitik försnillat 100 tals miljoner på att bygga en ny Ålidhemskola som nu visar sig bli för liten då Sofiehemsskolan också ska läggas ner. Det märkliga med allt ihopa är att den gamla Ålidhemsskolan skulle rymma bägge dessa skolor med mycket blygsamma medel och liten tillbyggnad. Jag begriper inte hur man tänker men svaret är väl möjligen som min pappa skrev en gång efter ett besök på kommunal fullmäktige: Upp flyga orden blott tanken stilla står!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.