Arbetsläger i norr

Det kanske är så vi får se framtiden här i norr på de ytor där skogen helt försvunnit och vindkraftverken står istället packade. Tar nu ”högeralliansen” över efter nästa val med KD-Ebba, Kristersson och Åkesson kanske också vi får se arbetsläger utplacerade här. Tvångsarbetare och vänsterfolk gripna liksom i andra diktaturer där man fängslar folk för deras åsikter. Det kan vara en hemsk tid som väntar. Vi får hoppas Ebbas husaffär gör att hon ramlar under spärren. Hon har tappat otroligt med stöd och inger bara populistiska intryck som hon knappast vinner några poäng på. Det kan ju rent av bli ett av de starkaste valen S gör tillsammans med C och V. Hoppas kan vi alltid.

En kommentar

  1. //G.

    Hur f@n tänker du???

    Sossarna som kört det här landet i botten (ett av Europas högsta arbetslöshet, högsta kriminalitet, högst antal våldtäkter o mord / cap., + att inv. kostar miljarder/mån osv. osv!!!)…och dessutom tillsammans med mp (bakåtsträvarepartiet) gör allt för att genomföra ett folkutbyte i…. och att i ett av världens mest sekulariserade länder importerar (S) en ideologi just det en ideologi som kallas islam, en helt främmande kultur dessutom, hur djäfla sjukt är inte det,,,att inom överskådlig tid (40-50 år) utrota den högt stående svenska kulturen!
    Sverige behöver inte fler MENA el.afgh. det finns redan för många här,det behöver skickas hem i stället i stället för att importera fler och med det mera problem!
    Kommunisterna (v) skall ju bara inte nämnas överhuvudtaget, de är en skam för mänskligheten!!!
    Det finns gott om hjärntvättade människor i det här landet…som utan reflektion eller kritiskt tänk köper löfvens och msm indoktrinering utan att blinka, du verkar vara en av dem!!!
    Tidigare har jag faktiskt uppvotat dig för en del inlägg, men det är det totalt slut med nu, nu när du visat vem du egentligen är!
    Adjö!
    //G.

    SVAR: Inlägget var meningen det skulle provocera lite, speciellt med arbetsläger, det tror du väl ändå inte jag på fullt allvar menar eller det kommer ske oavsett vilken regering Sverige har. Om du lämnar min blogg, slutar läsa avgör du själv. Jag är i vilket fall inte något verktyg för vare sig SD eller något annat parti föra ut deras budskap. Jag är självständig och skriver vad jag tycker passar. Du kan titta på mitt nästa inlägg som kommer behandla kommunisterna i Sovjet/Ryssland. Det är ingen fin historia. Lev väl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.