Mad Sweden

Polis skjuten i Biskopsgården Göteborg. So what? Det är inte längre någon ovanlighet i Sverige att människor dör en onödig död. Samhället har urartat, inte alla på alla ställen, men här har man förmågan klumpa ihop allting och kan inte eller snarare saknar förmåga lösa problemen där de finns. ”Gärningsmännen” (oftast män) måste lagföras? Lagföras, varför vänta tills brotten är ett faktum, man måste arbeta i förebyggande syfte, inte bara slött vänta på handla (om man ens klarar det) tills brotten är begångna och människor redan dött. Att beklaga sig så mycket man vill i efterhand hjälper inte och biter heller inte på de som utför de hemska dåden. Sverige börjar ta plats i historien likt 30-talet och i Amerikas Chicago när maffian härjade som mest. Det är skamligt hur det blivit i Sverige. Det finns bara en orsak till detta. Människor saknar inträde och delaktighet i samhället av olika självförvållande skäl som inte minst de regerande i Sverige är upphov till. Det kan ha pågått under en längre tid och under flera regeringar. Det är dessa som bär ansvaret hur det blivit. Nu i elfte timmen ska man försöka straffa och lagföra (vilket är ett hån) i efterhand med den metoden. Klarar man inte av rensa ut kan de lika gärna dra något gammalt över sig. Från högsta (Polis) ledning till regeringsnivå. Jag tror ingenting på dessa längre, det är bara tomt prat och en verklighetsfrämmande syn som präglar dessa. Nog måste väl svensk lag och polis åstadkomma mer och ha större krav på sig? Vanligt folk, föräldrar kan få finkan för uppdiktade brott som kan handla om påstådd barnmisshandel och höra till det som spridits (trend) om ”skakvåld” där det senare visats sig barnen kan lida av någon förklarlig sjukdom eller att de helt gjort sig illa som alla barn kan göra. Detta kan liknas vid de häxprocesser som som spreds som en löpeld främst i Europa under en tid. Har någon något större förtroende för rättvisan längre? Man silar myggen och släpper igenom kamelerna. Vi kanske borde ha Norge, Finland eller Danmark som förmyndare för oss. Det är så ruttet så man kan spy.

Vi ser också, eller hör vilket som, hur de nu monteras upp solceller och främst i den södra delen delen av Sverige som tar upp jättestora ytor där det kan finnas både odlingsmark och där även människor kunde bosätta sig. Vad händer då ännu mer än vad som egentligen inte är nödvändigt, att människor trängs ihop ännu mera i redan tätbefolkade områden vilket i sin tur kräver mera resurser, mera bekymmer av vad vi nu ser.

Jag börjar tappa tron om att någon längre har förmåga styra Sverige. Sämst land utav alla Nordiska länder lösa problemen. Man verkar bara skylla problemen på varandra.

Det finns ändå några positiva saker ta upp. Den omtalade järnvägen mellan Luleå och Umeå har verkligen hörsammats som även jag inte minst påtalat att bygga övergångar för djur har skett. 2 st övergångar ska byggas på den sträckan. Mycket bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.