”Knäcka gängen”

Mycket tack vare det, att man inte lyckades knäcka gängen, inte ens rubba dessa, förlorade S valet. För mycket av den gamla svenska, kalla det socialismen den gamla hänger kvar. Man är vana packa in folk där man vill och där man behövs, mycket enbart för att stärka det socialistiska gamla svenska samhället hur det såg ut för länge sedan. Det fungerade då, men inte idag.

Ser vi till andra länders socialism, eller varför inte kommunism som Kinas exempelvis, kan det fungera. Utan Kinas strama förhållningssätt skulle landet inte fungera och om vi jämför med hur vi har i Sverige. Mördare, attentatsmän (inga kvinnor) och andra ligister springer fritt på gatorna och gör som de vill. Myndigheten, staten och de som ska skydda oss som endast vill leva våra liv någorlunda okomplicerat liv kan också bli måltavlor för dessa våldsverkare. En medelålders något äldre man vistades på ett gym och helt oskyldig blev brutalt mördad. Senare flydde denna mördare utan några större problem. Jämför vi med exempelvis Kina skulle denna flyende personen varit död nu och jag kan knappast tro att deras säkerhet varit så naiv som Sveriges. Skandal efter skandal händer med dessa gängkriminella som har fått landet Sverige som sin hemvist där de kan göra som de vill. Det är väldigt illa den utveckling som vi fått.

Föregående regering hade som mantra ”bura in och sätta bakom galler”. Det lyckades till en mindre bråkdel, men till vilken kostnad och blev det mycket bättre? Knappast, det har istället lett till oerhörda kostnader för oss alla i Sverige som betalar skatt. Mycket eller litet, vi får alla satsa i den mesiga och undfallande politik som den förra regeringen genomdrev. Vad kostar alla nya fängelser för att inte säga den ”fina” vården alla mördare ska ha? Det enklaste och bästa vore ett nackskott eller de finge vistas i en jordhåla resten av livet. Många människor har det inte ens så bra välordnat som ett svenskt fängelse erbjuder. Skandal, skandal, skandal.

Tänk vad vi kunnat utveckla istället för det pengarna om den tidigare regeringen tagit problemet på allvar, eller som de långt ifrån var dugliga till. Istället blev det miljö- och klimatpolitik för hela slanten som har bidragit till de fördyringar vi nu fått, inklusive den fria gängbrottsligheten som de inte alls prioriterade. Svensken, den fredlige och även arbetande var måltavla för deras satsningar och utsågs mera till det som behövde åtgärdas. Olika skatter som oftast drabbade knegare, även pensionärer och om vi säger den vanlige svensken. Att de förlorade valet måste de kunna räkna ut själva som de for fram. SAP har blivit ett riktigt missfoster mot sina (tidigare) egna. Många har har nu lämnat partiet, med rätta, det är bara de som inte vill se verkligheten i vitögat som är kvar.

Jag vill varken ha socialism, kommunism eller utpräglat (engelsk) högerpolitik. Jag vill ha tillbaka det Sverige vi hade när de mesta fungerade. Idag är allt detta som bortblåst, det är problem i det flesta tidigare fungerande inrättningar och funktioner. Inom V-botten finns knappt längre tillgång till tandvård, än mindre ett fungerande BB för ett område lika stort som 1/3 av Sveriges yta.

Grundläggande behov som vi alla vill ha tillgång till fungerar inte längre. Brist på pengar? Jag tror mest det är viljan som saknas upprätthålla de funktioner som tidigare fungerade. Samtidigt ropar man på utveckling i norr, men hur går det när grundläggande service inte finns? Ett BB där människor/kvinnor kan föda, en tandvård som fungerar, ett av några som inte fungerar. Hur ska man få folk tt flyta hit och ta de jobb som man skriker efter? Man har ju lagt ris och åt sitt egen arsle. Regionen klara inte längre av de ”utmaningar” vi står inför. Mängder av skattepengar går förlorade blir det resultat de arbetar efter. Dumt? Jag skulle vilja kalla det inkompetens.

2 kommentarer

  1. brorson

    Alla länder har sina kriminella, som länderna måste ha fängelser till. Men Sverige nöjer sig inte med sina egna kriminella, utan importrar kriminella från nästan hela världen. En ny lönande affärsverksamhet? Det borde ju dra in massor med pengar till den svenska statskassan att hyra ut fängelseplatser till andra länder? Nej, inte alls. För det första finns ju inga länder, som vill hyra fängelser i Sverige, eftersom den svenska kriminalvården är minst dubbelt så dyr per fånge och dygn som i andra länder. Och för det andra släpps ju de importerasde bovarna ut på gatan i Sverige, även om de vistas här illegalt för att de p.g.a. låg ålder inte får hållas häktade tillräckligt länge.

    Eller så rymmer de från Migrationsverkets utvisningsförvar, sedan de gjort hål i väggen med en matkniv. Eller så ringer de till gängkompisar på sina mobiltelefoner, som inte ens får avlyssnas av personalen, från Sias-hemmen(med extra hög sökerhet) och begär att bli hämtade. Om de är ”minderåriga” och har vistats tre år i Sverige, så räcker det – utan vidare krav – med en anmälan från en anhörig för att de ska belönas med ett svenskt medborgarskap. De anhöriga kan ju sedan söka uppehållstillstånd som anhöriginvandrare.

    Den nu aktuella Frunze hade någon vecka efter mordet flytt till sitt hemland Armenien, där han beviljades svenskt medborgarskap, trots att han inte längre befann sig i Sverige, Efter ett par månader återvände han till Sverige, som svensk medborgare och greps av polisen för mordet, men släpptes omgående ur häktet, med en from förhoppning från domstolens sida om att han skulle tvångsomhändertas av socialtjänsten enligt LVU. Tingsrätten hade inte ens några garantier för att det skulle ske, men det skedde i detta fallet .Men det spelar ingen roll,. Han är ju fri nu-

    Det spekuleras nu i media att han fritogs för att han ska mörda rätt person (en annan gangster )för att han ska göra om dådet och mörda rätt person. Detta är ett typexempel på hur Sverige importerar kriminella. Han borde naturligtvis ha stannat i hemlandet Armenien och avtjänat straffet i armeniskt fängelse. I stället för att beviljas svensk medborgarskap och behanlats som ett oskykldigt litet barn, borde den svenska kriminalvården ha plats åt honom i ett armeniskt fängelse, där han också kunnat få besök av sina anhöriga.

    Svenska politiker pratar ymnigt om att hyra fängelseplatser i andra länder. Varför inte i brottslinngarnas hemländer. Apropå detta, har Anna Lindhs mördare Mihalo Mihalovic frånsagvt sig sitt svenka medborgarskap och har numera endast serbiskt medborgarskap och har själv ansökt om att få avtjöäna resten av strafftiden i ett serbiskt fängelse, där han kan få besök av sin farbror, Men detta har den svenska Kriminalfården – trots överbeläggningen i svenska fängelser vägrat gå med på .En principfråga?

    Sverige var ett av de första länderna i världen, som avskaffade dödsstraffet. Och ser nu ut att vara första land som återinför dödsstraffet. Hittills bara informellt. Det är fortfarande inga statliga domstolar, med höga krav på rättssäkra rättegångar,som utdömer dödsstraffenUtan privata domstolar, vars domar verkställs av importerade mördare. Som inte ggrips och buras in under en längre tid i förebyggande syfte, även om de har begått massor med brott i Sverige och polisen vet vilka de är.

    Är det ens möjligt att leva illegalt i Sverige utan att begå brott?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.