Snorvalparnas tid är räknade

Nu börjar den här regeringen försöka strama åt den ohållbara attityden som Sverige haft den senaste tiden mot landets stora terrorgrupp bestående av skjutglada snorvalpar. Att göra ett vettigt handtag, gå i skolan eller på ett övrigt sätt förkorva sig som de flesta vanliga svenskar föds in i, är för dessa långt ifrån deras mål. De tar de enklaste medlen i besittning och oftast är det skjutjärnen och de drar sig inte heller för råa mord. Även oskyldiga får sätta livet till av dessa snorvalpar. För unga för att sättas i fängelse om de åker dit och behandlas därefter av den ruttna svenska lagen. En mera öppen anstalt där de fritt kan kommunicera och fortsätta sin brottsliga verksamhet. Det är för jäkligt att Sverige låtit dessa snorungar näst intill ta över vårt samhälle.

Nu hade visst en lag tillämpats där föräldrarna (en eller två?) till en 17-årig mördare fått avhysning från lägenheten. Det tar säkert hårt och det är det som måste till om de ska börja fatta att de inte kan leka med den svenska lagen och göra som de vill.

Vi tar in invandrare, får det låta som nånting bra och visst är det helt okej komma till vårt land om man samtidigt fogar sig i vårt system. Som det nu utvecklats kan det knappast vara så. Alla fängelser är överfulla trots att nya byggts till oerhörda kostnader. Även krävs det en betydlig mängd personal för att sköta fängelserna. Så räknar vi är invandringen en oerhört dyr historia som man helst vill sopa under mattan. I alla fall den regering som tidigare satt. Öppna era ögon är det råd jag vill ge.

Om jag är för hård i min bedömning och delvis kan sakna grund, har jag ändå en med mig som har ungefär samma åsikter. Sverige är ett land som skyddar brottslingar och den grova kriminella grund de kan komma från. Mördare och grovt kriminella tas emot med öppna armar. Den som tycker det, är den som nekar oss Natointrädet. Jag måste till viss del ge honom rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.