Det har varit betydligt varmare på jorden än vad vi nu fruktar, eller redan påstår

Det är inte så ofta numera jag brukar titta på Vetenskapens värld och vad svt har att erbjuda, men igår tyckte jag det var riktigt bra.

Sedan kunde jag notera i sena nyheterna kl 21 handlade bara om våldet som inte ”svenskar” står för. Det är de invandrande grupperna i högsta grad. Sverige verkar totalt misslyckats med integrationen av människor som hit kommer. Det behöver man ju inte tveka eftersom någon sådant har aldrig funnits tidigare. I alla fall inte när jag växte upp och inte heller senare. Det liknar en pest det vi nu råkat ut för och vad kostar hela kalaset, både i mänskliga tragedier men även ekonomiskt.

Här torde de flesta ”gamla” partier vara orsak till, även Moderaterna och inte minst när de kallade sig Nya Moderaterna. Det är ett misslyckande från början till slut. Ska jag direkt peka ut någon grupp som framträder extra verkar det vara från ett land som Somalia. Det är mina iakttagelser. Råa mördare.

Det är i vilket fall en tråkig utveckling när vi kunde satsa på så mycket annat som vore bärande för svenska folket. Samtidigt finns människor, ja partier som inte vill ändra i något. Det kanske inte går ändra i något, det har gått för långt.

Men se programmet. Jag tycker det var upplysande hur jorden varit under tid. Men visst kan det vara så att det är vi människor själva som nu höjt temperaturen. Men att handla som vi gör, mera i panik skapar också problem.

Mycket direkt trams kan vara vad alla s k ”forskare” håller på med och de förändringar som kan ske i naturen. Det är inte så stora avvikelser som sker om vi jämför med hur jordens klimat skiftat under hela livscykeln. Miljöpartiet får säkert sympatisörer här som gör att det kan bli orealistiskt uppnå vad vi är ute efter. Även EU har ett stort finger med i spelet. Det här med EU och olika partier som här försöker ta sig in har blivit rena farsen, eller varit.

Minns alla gamla som tagit sig in: Piratpartiet, Junilistan osv…det är ju bara rent populistiska och vad har de åstadkommit? Skit och ingenting. Inte undra på att så många är soffliggare när det gäller EU-valet. Jag kan tillhöra en av dessa.

PS. Notera i programmet nämns CO2 har varit lika hög som nu utan människans påverkan. 440 ppm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.