Nu börjar jag äntligen se ett ljus i tunneln…..

med den ansökan som vi ska göra för en stor ungkulturhelg i Vilhelmina i höst. Ungdomar har fått vara med och påverka innehållet i helgen och nu har vi snart ansökan klar. Vi räknar med att ungefär 200 ungdomar kommer från hela länet för att delta.

Vårt utbud i min förening börjar också bli klart, det blir en spännande höst med många bra föreställningar och konserter. Roligt är också att vi återigen skall få dansresiden till kommunen i höst. Det är Satoshi Kudo som ska komma och gästa oss i fem veckor för att göra en del av  proscessen att skapa en föreställining.

I eftermiddags började solen skina så hoppet finns ju att det snart blir en sommar trots allt, men i morse tvivlade jag när jag snålblåste på väg till jobbet.

Idag har vi suttit fem inlandskommunser och producenter från Norrlandsoperan musik för att planera kommande musikverksamhet i våra kommuner. Vi har ett samarbete sen 25 år där vi tillsammans bestämmer oss för konserter som det sedan görs turneér av i Västerbotten.

Men nu är det dax att gå hem från jobbet men kvällen blir vikt för arbete ändå. Jag behöver göra affischer och marknadsföringsmaterial kring de arrangemang som sker i sommar på Folkets hus.

Och jag säger bara det….till alla bluesvänner och ni som gillar bra musik…boka hembygdsklördan den 10 juli för Svenkes bluesband från Ljungaverken, 23 juli kommer Sannetorp bluesband från Östersund och slutligen den 30 juli blir det Bottleneck John med band också från Östersund. Dom finns allihop där ute på nätet så man kan lyssna på musiken….så missa inte våra kanonkvällar på Folkets hus Utescen….läs mer på www.wilmakultur där det finns mer att läsa om hela sommarens program….

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.