Hårborttagning med islaser

Hårborttagning med islaser Med användningen av laserteknik i våra liv har stora framsteg gjorts, särskilt inom epilering. Idag lockar hårborttagning med laser mycket uppmärksamhet inte bara hos kvinnor utan även hos män; Den kommer med en innovation som kommer att göra användarna glada varje dag.

Buz Lazer Epilasyon

I tidiga dagar, för att få laserepilering, krävdes många olika stadier förutom material, eftersom laserepilering tyvärr inte var en teknik som kunde appliceras på alla som ville. Även din hudfärg var så viktig att du inte ens skulle tänka på om lasern skulle fungera eller inte.

Med effekten av att tekniken utvecklas över tiden, producerades nya laserenheter. Bland dem, den toppmoderna produkten, Det är en smärtfri och detaljerad produkt som kallas islaser. Jag tror att den här förklaringen inte tillfredsställde dig särskilt mycket.

Du förstår att det är smärtfritt, men du kanske har fastnat lite på den icke-verbala biten. Inom islaserteknik, liksom andra enheter; hudfärg, borststruktur, det vill säga om ditt hår är tunt eller tjockt osv. det finns inga sådana fall.

Eftersom islaserenheter; Det ger magnifika positiva resultat i alla typer av ljusa eller mörka hudfärger.

Skillnaden mellan islaser-epilering från andra laserenheter

När det kommer till epilering är det utan tvekan den mest efterfrågade tekniken under den senaste perioden.islaser. Förr var lasersessioner generellt sett mer lämpade för vintermånaderna. Eftersom; solsken på sommaren, Det orsakade fläckar i de områden där laserapplicering gjordes. På grund av de obehagliga bilderna, särskilt i ansikte, armar och ben, gjordes ansökan direkt under vintermånaderna eller så sköts sessionerna som kom till sommarmånaderna upp.

Intensiva solkrämer och lotioner användes vid sessionerna som inte sköts upp. Med introduktionen av islasern har alla dessa detaljer blivit föråldrade. Speciellt hos personer med ljus hudfärg var andra hårborttagningsanordningar ineffektiva på grund av hårets ljusa färg. Dessutom var de också ett problem för personer med mörka hudtoner, eftersom de orsakade blekning på huden. Men alla dessa problem har försvunnit i islaserapplikationer.

Islasern, som har en överlägsen prestanda speciellt på ljusa hårsäckar, Det tillåter inte heller någon försämring av hudfärgen. Det ger användarna ett annat nöje eftersom det kan appliceras på alla punkter på kroppen utan undantag.

Detaljer som ska beaktas vid islaserapplikationer

Den populära hårborttagningen alternativet för den sista perioden är öppet med smärtfria sessioner och definitiva resultat. Överlägset har isen varit laser. Innan islaserapplikationer ska appliceringsområdet rengöras från hårstrån ytligt. I denna process bör applikationer som kan ta bort hårsäckar undvikas (vaxning etc.). Omedelbart efter ansökan; Du kan återgå till ditt dagliga liv omedelbart. Den enda punkten du behöver vara uppmärksam på; Du bör inte låta det behandlade området komma i kontakt med vatten inom en 24-timmarsperiod. dusch vs. Du bör skjuta upp sådana transaktioner i 24 timmar.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.