Professionell hudvård

Professionell hudvård, hudvård apotea, apotea torr hud, torr hud kliar, återfuktande hudvård, apotea ansikte, apotea kassan.

 

PROFESSIONELL HUDVÅRD (MEDICINISK HUDVÅRD, HUDGENSKAP)

Varje år av ditt liv lämnar många små eller stora spår i våra liv. De mest uppenbara av dessa ärr finns utan tvekan kvar på vår hud. Även om vissa människor föds med tur, har tyvärr inte alla samma effekt på genetiska faktorer. Åldrande eller många andra orsaker är tydligast i ansiktet, på huden, saktar ner. För att eliminera effekterna och förhindra eventuella förluster i nästa process, måste professionella hudvårdssessioner delta.

I professionella hudvårdssessioner renas rynkor, pormaskar och fördjupade porer på huden, kosmetikarester och döda hudrester, vilket hjälper till att få ett friskt utseende. Hudvårdsprocedurer, som endast har utförts av kvinnor i många år, har nyligen börjat tillämpas av män, oavsett kön.

 

Skäl för medicinsk hudvård

Som nämnts ovan, även om genetiska faktorer är effektiva vid hudproblem, är genetik inte den enda anledningen, naturligtvis. För att eliminera många negativa effekter på huden räcker det inte med din egen personliga omvårdnad. Av denna anledning rekommenderas det att ha hudvård i den kliniska miljön av experter på detta område, tillsammans med tekniskt material.

Många problem som uppstår på din hudyta löses av dessa enheter och experter. Utöver att behandla de problem som uppstår på din hudyta har professionell hudvård också en speciell betydelse när det gäller att tillföra syre och olika enzymer som är nödvändiga för att din hud ska få en hälsosam process, men som huden inte kan ge själv .

Regelbundet applicerad medicinsk hudvård; det orsakar åtstramning av porerna, avlägsnande av pormaskar och försvinner av det bleka gulnade utseendet. På så sätt förbättras hudtonen och ett ljust och fräscht utseende uppnås.

Professionell hudvårdsprocess

Professionell hudvård är en process som tar cirka 1,5 timme i klinisk inställningar. Innan appliceringen påbörjas bestäms först klientens hudtyp. Efter beslutet påbörjas hudanalysprocessen. Syftet med denna process är att fastställa hudens behov och att schemalägga en lämplig hudvårdssession. På så sätt resulterar sessionen på ett mer effektivt sätt.

Efter nödvändiga förbehandlingar rengörs huden med lämpliga tonika och resterna på ytan elimineras. Efteråt renas de döda cellerna genom peelingsstadiet. Nödvändiga masker för huden appliceras genom att gå vidare med lämpliga procedurer för att tillhandahålla ozonånga och för att ge en balans i enlighet med oljehastigheten på huden.

Efter alla dessa procedurer kommer du att känna friskheten och lysten på din hud redan innan du reser dig från appliceringssätet. Efter denna förfriskning kommer du att inse denna skönhet som du har gjort och behöver göra för dig själv och medicinsk hudvård kommer att vara oumbärlig. Aslı Tarcan Beauty Center

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.