Applicering av guldnål

Applicering av guldnål

Även om det tillför otaliga tjänster varje år, tar det också bort något från vår hud och vår hud. Säsongsskillnader, luftföroreningar, kemikalier som stör våra liv när som helst och många liknande faktorer gör att vår hud åldras tidigare än den borde. Rynkor är inte det enda som får vår hud att se åldrad ut. Förutom dessa rynkor kan hudfläckar också bli irriterande efter ett tag.

Idag finns det många tekniska innovationer inom estetikområdet. Gold Needle-teknik är en av dem. I lasersessioner applicerade för att få huden att se frisk och ung ut, De senaste åren har mycket framgångsrika resultat uppnåtts med fraktionerade radiofrekvensvågor, nämligen guldnålsteknik.

Den syftar till att återfå hudens gamla friska och ungdomliga utseende, tack vare Golden needle-sessionerna, som appliceras direkt under huden utan någon verkan på hudytan. Tack vare denna procedur som utförs under huden kan många problem på hudens yta bekämpas.

 

Glöm operationerna som utförs i förskönelsens namn

Försköning är naturligtvis ett ämne som varje kvinna ser väldigt varmt på, men nuförtiden, Golden needle sessioner de uppnådda resultaten med; Såväl män som kvinnor kan inte förbli likgiltiga. Vid applicering av guldnålar kan längden och antalet sessioner variera beroende på området som ska behandlas. I den mest allmänna meningen, varaktigheten av varje session, Det tar cirka 30 till 45 minuter.

Efter ansökan kan du skrivas ut omedelbart utan att råka ut för någon situation som påverkar ditt livsflöde. Effekten av applikationen efter sessionen är omedelbart märkbar. Från första stund kommer lysten på din hud att synas tydligt och eftersom reparationen under huden fortsätter efter passet kommer denna lyster att fortsätta öka dag för dag.

Beroende på skadan i applikationsområdet och graden av det önskade resultatet kommer vår specialist att avgöra hur många gånger processen ska upprepas. Under passet bedövas den rengjorda huden med en kräm med lokalbedövande egenskaper. På så sätt avslutas sessionen utan någon smärtkänsla. Även om du ser ojämnheter eller rodnad i din hudton under en kort stund, Du kan återgå till ditt sociala liv efter en kort tid.

Användningen av krämer med högt solskydd under denna process är en detalj som man inte bör hoppa över med tanke på din hudhälsa. Vid eliminering av fina och ljusa linjer i ansikte och kropp, vid återhämtning av slapphet i kroppen, vid eliminering av tecken på åldrande genom att återställa hudens vitalitet, vid eliminering av acneärr genom att blekna dem, i korrigering av uppkomsten av ärr och gropar orsakade av olika orsaker, i brännskador, påsar under ögonen och vid behandling av blåmärken, hudsprickor orsakade av graviditet och viktökning,

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.